Hoofdafbeelding voor OVER STAM

OVER STAM

DE KRIJGERS VAN DE STAM

Hi!

Wij zijn Wesley en Vika, een stel koffiebranders, maar dan anders. Wesley is gediplomeerd Meester Brander en altijd op zoek naar interessante smaken. Vika is een wereldverbeterende thuisbarista. Uit deze blend is ‘Stam’ ontstaan, voor een nieuwe generatie bewuste koffieliefhebbers!

Onze Stam is letterlijk een gemeenschap waar je je bij kan aansluiten. Wij gaan verder dan eerlijke prijzen voor de boer. Als ”Stamlid” ben je krijger van de Stam. Je geniet van vele voordelen en de natuur geniet van jouw keuzes. Met de allerlekkerste koffie wordt ingezet op een fijne toekomst in een groene omgeving!

Bomen zijn het verleden en de toekomst. Daarom planten wij samen met jou bomen voor een beter klimaat. Maar ook voor het bevorderen van biodiversiteit, het tegengaan van droogte en wateroverlast, en omdat je er gelukkig van wordt! We werken samen met lokale professionals. Hierdoor zijn onze projecten uitvoerbaar en transparant.

Naast het leveren van verse koffie op maat, kunnen wij je adviseren en voorzien van premium koffiezetmachines. Een ongeëvenaarde koffiedrink-ervaring, thuis of op het werk.

Met dat onze Stam meer en meer koffiekrijgers telt zoals jij, wordt onze wereld steeds groener!

SCHONE BRANDERIJ

Onze microkoffiebranderij ligt in Lichtenvoorde. De beste bonen worden geselecteerd en op een ambachtelijke wijze voor je gebrand. We doen het bij Stam Coffee Roasters heel anders, gericht op een schone wereld. We werken met een moderne elektrische brander van Giesen i.p.v. een reguliere gasbrander. Van deze machines zijn er in Europa maar enkele. Omdat we branden op groene stroom is het schoon en stoot deze machine geen schadelijke stoffen uit. Hiermee zijn we koploper van duurzame branderijen.

In deze branderij wordt gewerkt met ambacht, kennis van koffie en liefde voor moeder natuur. We branden in kleine batches. Dit proef je terug in alle fijne karakteristieke smaken die loskomen in jouw kopje koffie.

Fraaie verpakking

Wij vinden kwaliteitskoffie (lekker) belangrijk. En het vers houden ervan ook. Bewaar je koffie in het donker op kamertemperatuur. Onze hersluitbare verpakking is CO2-neutraal geproduceerd en 100% recyclebaar. De sticker is afneembaar mag bij het oud papier.

Wij verpakken koffie met liefde.

Ready to jump in?
Shop nu
▸ Gratis verzending vanaf € 35,00 shop
Word Stamlid
▸ Geniet van krijgerskorting
▸ Nooit meer zonder verse koffie
▸ Steun onze projecten
▸ Gratis verzending vanaf € 35,00
▸ Karma points guaranteed
Stamlid
Proefpakket
▸ Proef ze allemaal!
▸ Leuk als cadeau
proefpakket
WhatsApp
Stel je vraag
Heb je een vraag of wil je iets kwijt? Laat het ons weten!