Hoofdafbeelding voor Veteranenlandgoed Vrijland

Veteranenlandgoed Vrijland

”Ik ben veteraan. En daarom staat dit persoonlijke project symbool voor mijn switch van dienend militair naar een schone koffiebranderij. Op Veteranenlandgoed Vrijland in Schaarsbergen heeft onze Stam bijgedragen aan een bijzondere laan. 10 Flinke bomen. Type: Quercus Robur, oftewel: de Zomereik. Rubur staat voor sterk, robuust en krachtig. Precies zoals onze koffie uit Guatemala. En daarom – je raad het al – heb ik deze koffie hiernaar vernoemd.

Langs de paden in dit bos is interessante en educatieve informatie te vinden. Deze dragen bij aan begrip en waardering voor de verrichtingen van de uitgezonden militairen. De bomen op dit  landgoed staan er ter ere van onze veteranen, maar ook de lokale kazernemerel is er erg blij mee!

Maak eens een wandeling in dit landgoed van 75 hectare en geniet van de nieuwe bomen! Hoeft niet perse vandaag, hoor. De Zomereik kan 200-400 jaar oud worden. Koffie kan je overigens maar 2 jaar bewaren, maar al een aantal maanden smaakt je koffie oud. Zoals bijvoorbeeld supermarktkoffie.

Ready to jump in?
Shop nu
▸ Gratis verzending vanaf € 35,00 shop
Word Stamlid
▸ Geniet van krijgerskorting
▸ Nooit meer zonder verse koffie
▸ Steun onze projecten
▸ Gratis verzending vanaf € 35,00
▸ Karma points guaranteed
Stamlid
Proefpakket
▸ Proef ze allemaal!
▸ Leuk als cadeau
proefpakket
WhatsApp
Stel je vraag
Heb je een vraag of wil je iets kwijt? Laat het ons weten!